شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : سه شنبه 24 مرداد 1402
کد 11093

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی:

توجه واقع‌بینانه‌ به کارکردهای هوش مصنوعی ضرورت دارد

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی گفت: توجه به کارکردها و کارکردهای هوش مصنوعی در تمام ابعاد توسعه و به‌خصوص توسعه‌ اقتصادی ضرورت دارد.

جهانبخش سلمانیان در جلسه هم‌اندیشی کارگروه اقتصادی و زیربنایی مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا با بیان اینکه دنیای آینده دنیای فناوری‌های نو است، اظهار کرد: لازم است به کارکردها و کژکارکردهای هوش مصنوعی در تمام ابعاد توسعه و خصوصاً توسعه‌ اقتصادی توجه ویژه شود.
وی گفت: ما در شرایط فعلی نه مترصد پاسداشت بی‌چون‌وچرای هوش مصنوعی هستیم و نه در صدد سوگواری برای آن، بلکه لازم است واقعیت این فناوری جدید را به همراه کارکردهای مثبت و پیامدهای منفی آن بشناسیم و تبیین کنیم.
سلمانیان افزود: زمانی که یک دانش یا فناوری نو زاده می‌شود، کسانی که چشم فرصت بین دارند، می‌توانند آن را درون ساختارهای اجتماعی و اقتصادی هضم کرده و به نفع جامعه از آن سود ببرند، و آنان که صرفاً نگاه تهدیدمحور دارند، ای‌بسا سبب فرصت‌سوزی شوند. ما باید با رویکردی واقع‌بینانه و بینابینی، سریعاً نسبت به کاربست منطقی فناوری‌های نو اقدام کنیم تا از قافله عقب نمانیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان شرقی، اضافه کرد: آن گونه که شواهد نشان می‌دهد، ممکن است ظهور هوش مصنوعی عمومی، صرفاً محصور و منحصر در حوزه تکنولوژی نمانده و در سایر ابعاد شناختی، فلسفی و نهادهای مختلف اجتماعی تأثیر بگذارد، بنابراین لازم است گروه‌های متعدد فکری و پژوهشی جهت بررسی کارکردها و پیامدهای هوش مصنوعی در ابعاد مختلف زندگی تشکیل شود.
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 24 مرداد 1402