رئیس حوزه ریاست پدافند غیرعامل کشور گفت: دشمن در یک جنگ ترکیبی هوشمند، روش های مختلفی را برگرفته از دانشگاه ها و پژوهشکده های علمی خود، برای ضربه زدن دنبال می کند.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، سردار آل اسحاق در شورای پدافند غیر عامل آذربایجان شرق افزود: اگر بخواهیم در حوزه پدافند غیرعامل به عنوان استان نمونه برای 31 استان دیگر معرفی شویم، باید دشمن را خوب بشناسیم و آن را دست نگیریم؛ امروز تهدیدات ترکیبی دشمن دارای پنج لایه می باشد که آن ها را باید بشناسیم و ببینیم محور کار دشمن چیست و دنبال چه چیزی است.
رئیس حوزه ریاست پدافند غیرعامل کشور افزود: امروز تمام تلاش دشمن برگرفته از دانشگاه ها و پژوهشکده های علمی آن هاست و اینگونه نیست که دشمن بدون طرح و مقدمه وارد موضوعات شود، بلکه قطعا از نتایج پژوهشگاه های علمی که شاید بیش از یکصد سال سابقه دارند، بهره می برند.
آل اسحاق با اشاره به روش های نفوذ دشمن گفت: دشمن در یک جنگ ترکیبی هوشمند روش های مختلفی را دنبال می کند که وارونه نشان دادن واقعیت ها، پنهان کردن جلوه های امید بخش، یاس آفرینی در جوانان، بزرگ نشان دادن عیوب و کوچک نشان دادن پیشرفت های علمی، حمایت از نافرمانی های مدنی و جنگ رسانه ای در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی از جمله آنهاست.
وی از ایران هراسی، دامن زدن به اختلافات مذهبی و قومی و زبانی، سرکوب هویت، تحریم جنگ اقتصادی، ایجاد نارضایتی و بی اعتمادی در مردم، تخریب هدفمند فرهنگ و هویت اسلامی، کاهش آستانه تحول و تاب آوری به عنوان برخی از مهمترین روش های دشمن در جنگ ترکیبی یاد کرد.
رئیس حوزه ریاست پدافند غیرعامل کشور با اشاره به روش های مختلف دشمن تاکید کرد: این ها محورهای اصلی دشمن است و ما باید در برابر تمام این ها برنامه و آمادگی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: تلاش جمعی باید معطوف به محور برنامه های خود استان باشد و استاندار به عنوان مقام عالی استان و نماینده دولت، مسئولیت اجرای پدافند غیرعامل را بر عهده دارد؛ در استان هایی که وحدت ملی، هماهنگی و هم افزایی بین مسئولین و دستگاه های اجرایی وجود داشته، کارها به بهترین شکل ممکن جلو رفته است.
این مقام مسئول تاکید کرد: خدمت رسانی به مردم بالاترین ثواب است و این میسر نخواهد شد،مگر برنامه ها با همکاری همدلی و همفکری پیش برود.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی نیز گفت: بخش عمده ای از تلاش های سال جاری بر روی آموزش و توانمند سازی افراد دخیل در موضوعات پدافند غیرعامل متمرکز شده است.
جعفر رزمی افزود: اساتید خوبی از مجموعه استان و مجموعه سازمان های کشوری حضور پیدا کرده و یک توجه ویژه ای در خصوص توانمند سازی به ویژه برای نیروهای امدادی در موضوعاع پدافند هسته ای و شیمیایی انجام شده است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استاندار ی آذربایجان شرقی نیز در ابتدای این جلسه اظهار کرد: برای اولین بار در استان، دوره آموزشی چهار روزه برای نیروهای امدادی آذربایجان شرقی با همکاری شرکت مس سونگون آذربایجان و حضور اساتید دانشگاه تبریز و سازمان انرژی اتمی برگزار شد.
محمد بیگ افزود: برای اولین بار، سال گذشته با تاکید استاندار آذربایجان شرقی، قرارگاه مردم محور تشکیل شد؛ در این قرارگاه اساتید حوزه جنگ نرم، فرهنگی و اجتماعی به ارائه آموزش های لازم پرداختند و برای نخستین بار دستورالعمل اجرایی این رویداد که در سطح سازمان نیز وجود نداشت، توسط اساتید مربوطه تهیه و برای تائید به سازمان پدافند غیرعامل ارسال شد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استاندار ی آذربایجان شرقی ادامه داد: اساسی ترین هدف که به عنوان یک تحول می توان در حوزه پدافند غیرعامل استان به آن اشاره کرد، موضوع آموزش است که از بدو ورود با مشورت هایی که با اساتید حوزه پدافند انجام شد، سیاست هدف محور و عمل گرا بودن در راس برنامه های این سازمان قرار گرفته و در این مسیر کاملا علم محور حرکت شده است.
وی اضافه کرد: در راستای پیشبرد موضوع آموزش سه جامعه هدف، شامل عموم مردم شهری و روستایی، دستگاه های اجرایی و آموزش پرورش را طرح ریزی کرده ایم.