جزئیات افتتاح و بهره برداری از پروژه های عمرانی آذربایجان شرقی در دهه فجر اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، جبارعلی ذاکری در جلسه هماهنگی افتتاح طرح های عمرانی در دهه فجر افزود: سیاست دولت سیزدهم بر این است که ضمن تزریق مالی به طرح های ملی قابل افتتاح تا آخر سال جاری، آنها نیز در پیوست بهره برداری از طرح های عمرانی ایام الله دهه فجر جای گیرند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی افزود: بنای دولت بر این است که تمام پروژه ها به صورت کامل به افتتاح برسند و اقتتاح ناقص پروژه ها نباید اتفاق بیفتد.
ذاکری بر ضرورت هماهنگی دستگاه های اجرایی در استان تاکید کرد و اظهار داشت: خوشبختانه تعامل بسیار خوبی بین دستگاه های اجرایی در استان وجود دارد که این روند باعث شده، اجرای پروژه ها به خوبی پیش برود.
وی به اهمیت اطلاع رسانی طرح های قابل افتتاح استان در دهه فجر امسال توسط مدیران دستگاه ها تاکید کرد و گفت: مدیران اجرایی دستگاه ها مردم را در جریان تکمیل و افتتاح پروژه ها قرار دهند.
در این جلسه اعلام شد که در دهه فجر سال 1402 پروژه های متعددی در استان به بهره برداری خواهد رسید؛ در این راستا در حوزه راهداری 136 پروژه با اعتبار 2368 میلیارد تومانی، در حوزه آب و فاضلاب، آب رسانی به 100 روستای استان، تامین آب پایدار 15 شهر و مدول دوم تصفیه خانه تبریز، دهه فجر امسال افتتاح می شوند.
ایام الله دهه فجر امسال در آذربایجان شرقی همچنین 29 پروژه شهرک های صنعتی با اعتبار 426 میلیارد تومان، سازمان صمت با 200 طرح سرمایه گذاری توسعه و ایجادی با ایجاد اشتغال برای 6 هزار و 500 نفر و اعتبار 10 هزار میلیارد تومان و 3پروژه دانشگاه علوم پزشکی به بهره برداری می رسد.
افتتاح 6 پروژه شرکت آب منطقه ای با اعتبار 1500 میلیارد تومان، سه پروژه اداره کل ورزش و جوانان با اعتبار 15 میلیارد تومان، پنج پروژه برق منطقه ای با اعتبار 400 میلیارد تومان، سه پروژه افزایش گاز رسانی به صنایع، گاز کشی به 500 واحد و توزیع 4 هزار بخاری ترمومیک در 45 روستا برای اولین بار توسط شرکت گاز، 350 پروژه توزیع برق استان با اعتبار 450 میلیارد تومان، 69 پروژه جهاد کشاورزی با اعتبار 927 میلیارد تومان و 21 پروژه نوسازی مدارس با اعتبار 220 میلیارد تومان از دیگر برنامه های دهه فجر امسال در آذربایجان شرقی است.