شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : چهارشنبه 4 بهمن 1402
کد 12663

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی:

قانون جوانی جمعیت مورد توجه جدی مدیران قرار گیرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: مدیران به قانون جوانی جمعیت را مورد توجه جدی قرار دهند و پایان سال واگذاری واحدها به متقاضیان انجام شود.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، جبارعلی ذاکری در جلسه شورای مسکن استانداری با تاکید بر اهمیت قانون جوانی جمعیت افزود: تامین زمین برای قانون جوانی جمعیت به صورت جدی در دستور کار مدیران مربوطه قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی افزود: 4 هزار متقاضی تائید شده که در قانون جوانی جمعیت ثبت نام کرده اند در اولویت واگذاری تا پایان سال قرار بگیرند تا تحویل این 4 هزار واحد فراهم شود.

وی به نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: در بهمن ماه سال جاری مسائل مربوط به بانک ها، نهضت ملی مسکن و بنیاد مسکن در شهر جدید سهند و سایر شهرستان ها مورد بررسی و پیگیری قرار گیرند تا مسائل مالی مربوط به تسهیلات نهضت ملی مسکن حل شود و به پایان سال مالی بانک ها بر نخورد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: مسکن نیروهای مسلح یکی از اولویت های شورای مسکن استان است و در این حوزه اقدامات موثری به ویژه در اندیشه انجام شده است و گام های اولیه برداشته شده است.

ذاکری تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی نسبت به داده های استخراج شده حساسیت به خرج دهند تا با آخرین وضعیت موجود تطابق داشته باشند.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 4 بهمن 1402
  • توسط سعید خسروشاهی