جمعه 29 فروردين 1404
تاریخ : پنجشنبه 24 بهمن 1398
کد 1269

استاندار آذربایجان شرقی:

بازگشت 117 واحد تولیدی استان به چرخه تولید/ صادرات استان امسال 54 درصد افزایش داشت

استاندار آذربایجان شرقی از بازگشت مجدد ۱۱۷ واحد تولیدی و صنعتی استان به چرخه تولید در طول ۱۵ ماه گذشته خبر داد و گفت: ده‌ها مجموعه بزرگ تولیدی و صنعتی به دست پرتوان تولیدکنندگان استان و در شرایط بسیار سخت، مدیریت می شود، ولی این عزیزان، خم به ابرو نیاورده و به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
دکتر محمدرضا پورمحمدی در نشست هم‌اندیشی مسئولان اقتصادی و فعالان بخش خصوصی استان با رئیس دفتر رئیس جمهور، با اشاره به افتتاح چندین پروژه مهم استان در دهه فجر امسال، گفت: به‌رغم شرایط نامناسب و دشوار اقتصادی، اقتصاد کشور با داشتن فعالان دلسوز بخش خصوصی، مسیر مناسبی را طی می‌کند.

وی ادامه داد: در ۱۵ ماهی که از آغاز مسئولیت بنده در استان می‌گذرد، نه تنها اجازه تعطیلی یک واحد تولیدی را نداده‌ایم بلکه ۱۱۷ واحد تعطیل‌شده را نیز مجددا به چرخه تولید بازگردانده‌ایم.

استاندار آذربایجان شرقی به رتبه دوم استان در صدور مجوز ایجاد و رتبه اول در توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت: در 10 ماهه نخست امسال، ۸۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تشکیل شده که ۴۷ درصد از مصوبات این جلسات اجرایی شده است.

وی همچنین از افزایش ۵۴ درصدی صادرات استان در ۱۰ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: درآمد ارزی ناشی از صادرات استان در همین مدت به ۲.۷ میلیارد دلار رسیده که تلاش می‌کنیم تا پایان سال جاری به سه میلیارد دلار برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گزارشی از شاخص های اقتصادی استان ارائه کرد و گفت: از نظر تولید و تجارت، صنعت و کشاورزی وضعیت مناسبی داریم، اما به این وضعیت، قانع نبوده و برای بهبود بیش از پیش شرایط، تلاش می کنیم.

علی جهانگیری ادامه داد: صادرات استان در ۱۰ ماهه نخست سال جاری از ۲.۷ میلیارد دلار و تراز تجاری استان از دو میلیارد دلار فراتر رفته است.

وی اظهار داشت: به‌رغم خروج آمریکا از برجام و تبعات اقتصادی و روانی آن در جامعه، شش مورد سرمایه‌گذاری خارجی جدید در استان داریم که نویدبخش پیامدهای مناسب اقتصادی است.

جهانگیری همچنین تلاش برای دانش‌بنیان‌شدن اقتصاد را یکی از اولویت‌های اساسی استان دانست و ادامه داد: با برگزاری چندین دوره نمایشگاه‌ و جشنواره فناوری و نوآوری ربع رشیدی در استان، بیش از ۷۰۰ طرح فناورانه در استان، تجاری سازی شده است.

تشکیل میز سوم خودرو و میز تخصصی مس برای اولین بار در تبریز، ایجاد شهرک تخصصی کفش و صنایع چرمی با سرمایه گذاری بیش از ۷۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی، برنامه‌ریزی مدون برای بهره‌برداری هرچه بیشتر از ذخایر معادن استان و ساماندهی اصناف و نظارت جدی بر قیمت کالاهای اساسی مردم از دیگر برنامه‌های اقتصادی استان بود که معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی به آنها اشاره کرد.

وی درخصوص اقدامات استان در حوزه تنظیم بازار نیز گفت: جلسات متعددی بعد از افزایش قیمت بنزین برای کنترل قیمت‌ها تشکیل شده و با نظارت‌های انجام‌یافته نوسان غیرمنطقی در قیمت کالاهای اساسی نداشته‌ایم.

تعدادی از فعالان بخش خصوصی استان نیز در این جلسه دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در خصوص مسائل مختلف اقتصادی و مشکلات حوزه صنعت و تولید بیان کردند.

 
آلبوم تصاویر سفر رییس دفتر رییس جمهور به تبریز

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 24 بهمن 1398