يکشنبه 5 اسفند 1403
تاریخ : يکشنبه 20 اسفند 1402
کد 13280

استاندار آذربایجان شرقی:

مهدویت و انتظار زمینه‌ساز امیدواری بشر به آینده است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: آنچه بشریت را نسبت به آینده امیدوار و باانگیزه می کند، مسأله مهدویت و انتظار است.
مالک رحمتی در آیین تجلیل از ماندگاران فرهنگ انتظار و مهدویت در استانداری آذربایجان شرقی، با بیان اینکه منتظران امام عصر (عج) دو گروه هستند، گفت: عده ای از آنها مانند مجاهدان انقلاب، حضرت امام و رهبر معظم انقلاب، منتظران فعال هستند که برای ظهور حضرت ولی عصر  تلاش می کنند و بستر را آماده می کنند.

وی افزود: گروه دیگر ساده اندیشان و کج اندیشانی هستند که تصور می کنند انتظار به این  معناست که بنشینند و دست روی دست بگذارند تا حضرت ظهور کند.

استاندار  آذربایجان شرقی یادآوری کرد: شهدا و جانبازان، آزادگان، ایثارگران و رژمندگان همه وجودشان را فدا کردند تا مقدمه ظهور آقا باشد و امروز این وظیفه سنگین بر دوش ماست که با عملی کردن احکام دین و خدمت به مردم، این علم را به صاحبش برسانیم.

وی افزود: امروز این توفیق نصیب من و شما شده که بتوانیم خادم کوچکی در این جامعه اسلامی بوده و رهرو واقعی مکتب اهل بیت (ع) باشیم.

رحمتی اضافه کرد: آنچه به ما امید می دهد، انتظار فعال بوده و وظیفه ما هم در این زمینه، عبارت از خودسازی، دگرسازی و جامعه سازی است.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 20 اسفند 1402