شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403
کد 13693

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی:

شعار سال را به مشارکت مردم در ساخت‌وساز در سطح شهر هم تعمیم دهیم

مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه جهش تولید در تمامی مسائل دخالت دارد، عنوان کرد: شعار سال را فقط به واحدهای تولیدی و بخش خصوصی اختصاص ندهیم و به مشارکت مردم در ساخت و ساز در سطح شهر هم تعمیم دهیم.
مرتضی موحدنیا در جلسه هماهنگی برای هم افزایی کیفی دوره‌های آموزشی شهرداری‌ها اظهار کرد: با توجه به شعار سال، که سال جهش تولید با مشارکت مردم است، این شعار در حوزه شهرداری‌ها و مدیریت شهری نیز باید محقق شود.

وی با اشاره به اینکه مردمی‌ترین نهاد، شهرداری است، افزود: شهر متعلق به شهروندان بوده و تامین اعتبارات شهرداری از شهروندان است.

وی عنوان کرد: از خردادماه جمع‌بندی‌هایی برای آموزش انجام داده و به شهرداری‌ها ارایه دهیم تا در کنار تمام وظایف شهرداری‌ها، با دبیری دانشگاه پیام نور آموزش‌ها را شروع کنیم.

موحدنیا متذکر شد: امسال باید تلنگری باشد، تا با تغییر نگرش، مشارکت مردم را در تمام امور در اداره شهر جلب کنیم تا احساس تعلق نسبت به شهر داشته باشند و دانشگاه پیام نور این مسائل را علمی تر و عملی‌تر کند.

مدیر کل دفتر امور شهری با اشاره به برگزاری نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته، گفت: این نمایشگاه نمونه‌ای از مشارکت مردم در اداره شهر بود تا ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های سرمایه گذاری شهر خود را شناخته و سرمایه‌گذاری کنند.

وی افزود: در این نمایشگاه فرصت سرمایه گذاری به ارزش ریالی ۳۳ هزار میلیارد تومان تدوین شد که این مبلغ سه برابر بودجه شهرداری‌ها در سال گذشته بود.

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403