استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه اساس فعالیت دانشگاه پیام نور مبتنی بر علوم انسانی و علوم پایه است، تاکید کرد: این دانشگاه باید به بازار کار متصل شود و با صنعت تعامل داشته باشد.
بهرام سرمست در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان افزود: هر کاری در که در زندگی بر عهده میگیریم و هر مسولیتی که قبول میکنیم، باید به نحو احسن آن را انجام دهیم.
استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در دانشگاه پیام نور پژوهشگر برتر شدن، دارای ارزش است، زیرا که امکانات کمتری در اختیار دارد.
وی ادامه داد: وقتی کنکور برگزار می شود، سهم دانشجویان پیام نور از دانشگاه های دولتی بالاتر است، چون آنها خودشان درس خوانده و به این مرحله رسیده اند.
استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: در دانشگاه پیام نور سختگیری ها در حوزه پژوهش بیش از سایر دانشگاه هاست.
سرمست اضافه کرد: پژوهش در کشور مهم است اما دانشگاه پیام نور اگر بخواهد در این شرایط ادامه دهد، با چالش هایی همچون استاد، دانشجو و رشته های دانشگاهی مواجه خواهد بود.
استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: در جهت دهی و استقرار مراکز رشد و فناوری در این دانشگاه باید اقدامات عاجلی انجام شود تا دانشجویان در کنار تحصیل از یک توانمندی و مهارت برخوردار شوند.
سرمست تاکید کرد: نباید عمر دانشجویان در دانشگاه بیهوده سپری شود، بلکه برای آینده آنها نیز باید فکر و برنامه ریزی شود.
وی افزود: باید این زمینه فراهم شود تا ارتباط دانشگاه با مراکز صنعتی و بازار کار برای مهارت آموزی و اشتغال دانشجویان برقرار شود.