شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : چهارشنبه 27 فروردين 1404
کد 14433

مشکلات شهر‌های جنوبی آذربایجان شرقی با حضور معاون عمرانی استاندار بررسی شد

در نشست فرمانداران و شهرداران ۹ شهر جنوب آذربایجان شرقی مشکلات و روند اجرای طرحهای عمرانی شهر‌ها و روستا‌ها در مراغه بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، ظفر محمدی در این نشست افزود: چهار مدیرکل حوزه عمرانی استانداری نیز به درخواست‌ها و نیاز‌های شهرستان‌ها پاسخ گفتند و راهنمایی‌های لازم را برای حل مشکلات و تامین اعتبار برای طرح‌های نیمه تمام و راکد را ارائه کردند.

معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: مسئولان ارشد شهرستان‌های مراغه، میانه، بناب، عجب شیر، ملکان، هشترود، چاراویماق، ترکمنچای و لیلان مشکلات، پیشنهادات و دیدگاه‌های خود را در خصوص تخصیص اعتبار به طرح‌های نیمه تمام و مشکلات مربوط به عمران شهری و روستایی را مطرح کردند.

وی اضافه کرد: این گونه نشستها بهترین فرصت برای تبادل تجربیان و استفاده از دیدگاه‌های مسئولان استانی و شهرستانی برای پیشبرد اهداف دولت و عمران شهر‌ها و روستا‌ها است.

به گفته معاون امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی، بخشی از طرح‌های پیشنهادی و مسائل مطرح شده که نیاز به بررسی در سطح ملی را داشتند در آینده از سوی مدیران کل استانی پیگیری خواهند شد.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 27 فروردين 1404