شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : شنبه 19 مرداد 1398
کد 234

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی:

ازدواج سالم زمینه‌ساز ارتباط اجتماعی مناسب است

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه ازدواج سالم زمینه ساز ارتباط اجتماعی مناسب است، گفت: افرادی که ازدواج می‌کنند آرامش، اعتماد به نفس و احساس مسئولیت بیشتری نسبت به افراد مجرد دارند.
رقیه صادق زاده در همایش سلامت نهاد خانواده با رویکرد ازدواج پایدار، فزود: ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) نمونه کامل یک ازدواج موفق و الگو برای همه جوانان است و باید سعی شود الگوهای خوب را به زوج های جوان معرفی کنیم.

وی گفت: امیدواریم که جوانان ما با الگوپذیری از ازدواج و ساده زیستی آن بزرگواران، فرهنگ ازدواج آسان را در تمام خانواده‌ها نهادینه کنند.

صادق‌زاده تاکید کرد: در آموزه های اسلامی اهمیت ازدواج از منظر منافع فردی و مصالح اجتماعی قابل بررسی است و این اهمیت تا حدی است که پیامبرگرامی اسلام (ص) ازدواج را دوست‌داشتنی‌ترین بنای اسلام می‌دانند.

در این همایش تخصصی، دکتر بازرگان از اساتید دانشگاه به بیان مطالب آموزشی در خصوص ازدواج و مهارت‌های زندگی پرداخت.



  • نوشته شده
  • در شنبه 19 مرداد 1398