همزمان با جلسه اقتصاد دانشبنیان و جهش تولید با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، پوستر هشتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس) رونمایی و 4 تفاهمنامه همکاری در حوزه اقتصاد دانشبنیان امضا شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، این نمایشگاه از 22 تا 25 آبان امسال در چهار بخش ایدههای فناورانه، توسعه و تجاریسازی فناوری، فروش محصولات دانشبنیان و نیازمندیهای فناورانه برگزار خواهد شد.
صاحبان ایده، نوآوران، فناوران و نیز شرکتهای و موسسات تولیدکننده کالاها و خدمات دانشبنیان سراسر کشور میتوانند برای ثبتنام در این نمایشگاه و آگاهی از ضوابط و شرایط حضور در آن از اول تا 30 مهر به آدرس اینترنتی www.rrto.ir مراجعه کنند.
کمک به تجاریسازی فناوری، بسترسازی برای تکمیل چرخه علم تا فناوری و فناوری تا کسبوکار، معرفی ایدههای فناورانه و طرحهای دانشبنیان و ایجاد ارتباط بین دانشگاهیان و فناوران با بخشهای مختلف اقتصادی و اجرایی از مهمترین اهداف این نمایشگاه عنوان شده است.
این نمایشگاه در 17 زون تخصصی، از 22 تا 25 آبان در محل نمایشگاه بینالمللی تبریز برگزار میشود.
انعقاد 4 تفاهمنامه در حوزه اقتصاد دانشبنیان
در این جلسه همچنین 4 تفاهمنامه همکاری در حوزه اقتصاد دانشبنیان میان دستگاههای دولتی و بخش خصوصی امضا شد.
تفاهمنامه ایجاد و راهاندازی کارخانه نوآوری تبریز یکی از تفاهمنامهها بود که مابین استانداری آذربایجان شرقی، مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شهرداری تبریز و سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی امضا شد.
براساس این تفاهمنامه، کارخانه نوآوری تبریز ماموریت جذب شتابدهندهها، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان را بر عهده خواهد داشت و مهمترین هدف آن توسعه اقتصاد دانشبنیان و ایجاد زیستبوم کارآفرینی برای فناوران و نوآوران و زمینهسازی توسعه اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی خواهد بود.
همچنین تفاهمنامه ایجاد و راهاندازی حجرههای نوآوری بازار تاریخی تبریز مابین استانداری آذربایجان شرقی، مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد نخبگان استان و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان امضا شد.
هدف از این تفاهمنامه، تاسیس حجرههای نوآوری در محل بازار تاریخی تبریز با ماموریت انتقال نوآوری و فناوری به کسبوکارهای سنتی و آشنایی افراد مستعد با حوزههای مختلف اشتغال و ایجاد ارزش افزوده با برقراری ارتباط با بازارهای بینالمللی و رونق تولید داخلی در بخشهای مختلف بازار تاریخی تبریز عنوان شده است.
در این جلسه همچنین دو تفاهمنامه همکاری در حوزه فناوری و اقتصاد دانشبنیان میان پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و دو شرکت بخش خصوصی امضا شد.