استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه خیران استان، پیشتاز کارهای خیر و عام المنفعه هستند گفت: به عنوان خادم مردم استان، قدردان حمایتهای تمامی خیرین ایثارگر و فداکار هستم.
دکتر محمدرضا پورمحمدی در آئین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت و درمان بستر حضرت بقیه الله(عج) شهر سردرود با قدردانی از مشارکت حاج سید حسین موسوی پور، خیر سردرودی و دانشگاه علوم پزشکی تبریز در احداث و تجهیز این مرکز درمانی، گفت: چنین افتتاح هایی حاکی از استمرار برکات انقلاب اسلامی است که باید بیش از پیش با محوریت مردم ادامه داشته باشد.
وی با بیان اینکه پیش از پیروزی انقلاب، بسیاری از مردم ایران از امکانات اولیه بهداشتی و درمانی محروم بودند عنوان کرد: به برکت انقلاب اسلامی، مردم دورافتاده ترین نقاط محروم کشور نیز دسترسی مناسبی به مراکز درمانی دارند.
وی ادامه داد: پیش از انقلاب اسلامی، پزشکان خارجی به درمان و مداوای بیماران ایرانی مشغول بودند که خوشبختانه در حال حاضر، بسیاری از پزشکان متخصص جهانی، ایرانی هستند و می توانیم از ظرفیت پزشکان متخصصی داخل کشور نیز در تمامی زمینه های تخصصی بهره ببریم.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود به مدیریت خوب بیماری کرونا در کشور اشاره کرد: به رغم زمین گیر شدن بسیاری از کشورهای اروپایی و حتی کشور آمریکا در مقابله با کرونا، سازمان بهداشت جهانی از عملکرد موثر جمهوری اسلامی ایران در مدیریت این بیماری قدردانی کرده است.
پورمحمدی ادامه داد: از تمامی مردم عزیز استان انتظار داریم علاه بر رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی، اطرافیان و نزدیکان خود را نیز نسبت به شکننده بودن شرایط و احتمال آغاز پیک چهارم بیماری کرونا در صورت بی توجهی به پروتکل ها آگاه سازند.
وی در بخشی از سخنان خود از مشارکت خیرین در احداث مدارس و مراکز درمانی استان نیز قدردانی کرد و با تاکید بر نیاز جامعه به افزایش مشارکت مردم در کارهای خیر گفت: آذربایجان،همواره در تمامی کارهای خیر، پیشتاز بوده که به عنوان خادم مردم استان، قدردان تمامی خیرین ایثارگر و فداکار هستم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این آیین تکمیل زیرساخت های بهداشتی و درمانی را یکی از مهم ترین اولویت های دانشگاه و تاکیدات دولت برشمرد و افزود: به رغم تمامی مشکلات مالی و همچنین بیماری کرونا، روند تکمیل پروژه های حوزه بهداشت و درمان، متوقف نشده و با سرعت بیشتری ادامه دارد.
محمد حسین صومی با اشاره به افزایش تعداد خانه های بهداشت استان به یک هزار و 100 مورد در دولت یازدهم و دوازدهم ابراز کرد: اکثریت قریب به اتفاق این مراکز، تخریب، بازسازی مجدد و تجهیز شده است.
وی از فعالیت 280 مرکز جامع سلامت در استان خبر داد و افزود: 160 مورد از این مراکز، در دولت فعلی احداث شده و مراکز قبلی نیز حسب ضرورت، تخریب و مجددا بازسازی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: توجه به تکمیل و توسعه مراکز درمانی در تمامی شهرهای استان، مانع مراجعه غیرضروری مردم به مرکز استان و ایجاد تراکم در بیمارستان های تبریز می شود.
در این آئین مرکز خدمات جامع سلامت و درمان بستر حضرت بقیه الله(عج) شهر سردرود در مساحتی بالغ بر دو هزار و 500 متر مربع و سرمایه گذاری مشارکتی 80 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
آلبوم تصاویر افتتاح پروژه های علوم پزشکی تبریز