سه شنبه 9 ارديبهشت 1404
تاریخ : يکشنبه 10 اسفند 1399
کد 3574

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی:

توانمندسازی بانوان، اقدامی در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی است

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی گفت: توانمندسازی بانوان، اقدامی در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی است.
رقیه صادق زاده در جلسه‌ بررسی مشکلات پیشران‌های طرح سامان‌دهی و توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار استان، با اشاره به مشکلات اجرا و مراحل مختلف این طرح، گفت: در اجرای هر طرحی مشکلاتی وجود دارد که امیدواریم با حمایت سازمان‌ها از پیشران‌ها و کارآفرینان، بتوانیم مقوله اشتغال بانوان سرپرست خانوار در سطح استان را به بهترین نحو حل کنیم.

وی با اشاره به ارائه تسهیلات مشاغل خانگی به زنان سرپرست خانوار، اظهار داشت: ممکن است برخی از بانوان توانایی بازپرداخت تسهیلات را نداشته باشند، اما می‌توان این تسهیلات را به کارآفرینان ارائه داد.

صادق‌زاده افزود: میزان تسهیلات پرداختی به پیشران‌ها نیز رقم بالایی نیست که امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم بتوان این مشکل را رفع کرد.

وی افزود: پیشران‌هایی که در بحث مشاغل خانگی فعالیت دارند، باید در تعامل با دستگاه‌های اجرایی و خیران شهر خود اقدام کنند تا بتوانند مشکلاتی از قبیل تامین مکان مناسب کارگاهی و سایر موارد را حل کنند.

صادق‌زاده با بیان اینکه دفتر امور بانوان استانداری هیچ ردیف بودجه‌ای ندارد، اظهار کرد: تمامی فعالیت‌های این دفتر فقط در تعامل با سایر ارگان‌ها و اختصاص اعتبار از طریق آن‌ها انجام می‌گیرد.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه‌، اظهار داشت: در قالب این طرح که در سال ۹۷، مطرح شده و فاز عملیاتی و اجرایی آن در سال ۹۸ آغاز شد، برای آذربایجان شرقی سهمیه۳۱۰ نفری از زنان سرپرست خانوار با شرایط خاص در نظر گرفته شده بود که پس از ارزیابی اولیه و با ثبت‌نام ۸۰۰ نفر توانستیم ۳۳۲ نفر از واجدان شرایط را انتخاب کنیم.

جعفر محسنی افزود: این تعداد بانوی سرپرست خانوار استان، توانستند پس از طی دوره‌های مهارتی در ۱۱ دسته مشاغل خانگی وارد عرصه کسب و کار شوند؛ البته با توجه به این‌که طی مراحل استعلام از سازمان‌های مختلف، کاری بسیار سخت و پیچیده بود، طرح دیگری با نام طرح ملی مشاغل خانگی در استان‌های کشور و با سهمیه ۳۰۰۰ نفری در آذربایجان شرقی به راه افتاد که شرایط خاص و پیچیده طرح قبلی را نداشت.

وی با اشاره به فعالیت ۲۹ پیشران و کارآفرین در طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار استان، گفت: با توجه به شرایط کرونایی، برای ادامه روند فروش محصولات این دسته از بانوان شاغل، از ظرفیت فروشگاه‌های اینترنتی استفاده می‌کنیم و ایجاد یک شبکه توزیع، تامین و بسته بندی مناسب برای این طرح نیز می‌تواند یک راهکار خوب برای کاهش هزینه‌ها باشد.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی پس از این نشست از دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بازدید و بر همکاری دستگاه های اجرایی برای اجرای اثربخش طرح در استان تاکید کرد.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 10 اسفند 1399