شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : چهارشنبه 12 تير 1398
کد 370

استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از مناطق ییلاقی تبریز:

تمامی مسئولان، مکلف به رفع مشکلات عشایر هستند

استاندار آذربایجان شرقی گفت: تمامی مسئولان باید نسبت به رفع مشکلات عشایر و کوچ‌نشینان، اهتمام جدی داشته باشند تا از مهاجرت عشایر به شهر و تبدیل انسان‌هایی فعال به مصرف‌گرا جلوگیری کنیم.
دکتر محمدرضاپورمحمدی که به همراه نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه تبریز در ییلاقات اطراف تبریز حضور یافته بود، با عشایر ساکن در این مناطق، دیدار و گفت‌وگو کرد و ضرورت توجه تمامی مسئولان نسبت به حل مشکلات آنان را مورد تاکید قرار داد.
 
وی، عشایر و کوچ نشینان را از اقشار تاثیرگذار جامعه دانست و افزود: عشایر غیرتمند، نقش بسیار موثری در تولید محصولات دامی و تلاش برای خودکفایی کشور در این حوزه دارند و بیشترین میزان گوشت کشور توسط عشایر تولید می‌شود.
 
استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: در هیچ کجای دنیا، سبک زندگی عشایر از حالت سنتی به حالت مدرن تبدیل نشده و ما نیز به عنوان نماینده دولت در استان و خادم مردم، هیچ برنامه ای برای تغییر سبک زندگی عشایر نداریم و برای تمامی مشکلات آنان چاره جویی می کنیم.
 

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 12 تير 1398