شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : چهارشنبه 13 مرداد 1400
کد 4493

در نشستی با حضور مسئولان دستگاه‌های مرتبط؛

مسائل و مشکلات زیست‌محیطی و ایمنی شرکت کلرپارس بررسی شد

مسائل و مشکلات زیست‌محیطی و ایمنی شرکت کلرپارس در نشستی با حضور مسئولان دستگاه‌های مرتبط و مدیران این شرکت بررسی شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی در این جلسه با اشاره به نقش شرکت کلرپارس در تولید و اشتغال استان، گفت: در کنار بحث تولید، مسأله محیط زیست و ایمنی هم بسیار مهم است و نباید مورد غفلت واقع شود.

محمدباقر هنربر با بیان اینکه حمایت‌های خوبی از شرکت کلرپارس انجام شده است، افزود: این جلسه هم در جهت حمایت از این واحد تولیدی است و می‌خواهیم فعالیت‌های تولیدی آن با ایمنی و رعایت الزامات زیست‌محیطی ادامه یابد.

وی با تأکید بر تشکیل کارگروهی تخصصی برای ارائه راهکار حل مشکلات ایمنی و زیست‌محیطی این شرکت با حضور نمایندگان دستگاه‌های مسئول، گفت: شرکت کلرپارس موظف است در زمان‌بندی تعیین‌شده راهکارهای لازم را اجرایی و مشکلات را رفع کند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای ایمن‌سازی و مصون‌سازی شرکت کلرپارس، گفت: از منظر پدافند غیرعامل اقداماتی در این شرکت انجام شده، اما کافی نیست.

محمدباقر آقایی با اشاره به اینکه طرح مقابله با تهدیدهای شیمیایی کلرپارس در حال تهیه است، افزود: راهکارهای لازم در این طرح در اختیار این شرکت قرار می‌گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هم در این جلسه گزارشی از مسائل و مشکلات زیست‌محیطی شرکت کلرپارس ارائه کرد و سپس مدیران این شرکت به تشریح اقدامات انجام‌شده جهت رفع مشکلات پرداختند.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 13 مرداد 1400