استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به فرهنگ غنی تبریز و آذربایجان و نقش برجسته آن در تاریخ ایران، گفت: رسانه ملی باید به زبان، صنایع دستی و فرهنگ و تاریخ این خطه توجه بیشتری داشته باشد.
دکتر محمدرضا پورمحمدی در آئین افتتاح افتتاح ۱۴۱ طرح فنی و عمرانی صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، اظهار داشت: به زعم بنده مقام معظم رهبری بهترین توصیف را از آذربایجان داشته و آن را سر ایران معرفی کردند؛ به گواه تاریخ این خطه از جایگاه والایی برخوردار است و همواره جریانساز و نخبه پرور بوده است.
وی افزود: ایراندوستتر از آذربایجانیها وجود ندارد و تاریخ این موضوع را ثابت کرده که مردمان این دیار همواره در خط مقدم دفاع از ایران و توسعه کشور بودهاند.
پورمحمدی یادآور شد: در مقبرةالشعرای تبریز ۴۰۰ شاعر و عارف آرمیده اند و تحولات سیاسی و فرهنگی تاریخ از این استان نشات گرفته و آذربایجان شرقی در ارتباط با کشورهای همسایه همواره نقش پررنگ داشته است.
وی گفت: کشور ما تابلوی رنگارنگی از قومیتها است و همه فرهنگها و قومیتها به این تابلو زیبایی بخشیدهاند.
پورمحمدی تأکید کرد: باید در رسانه ملی به زبان، صنایع دستی و همه بخشهای فرهنگی و هنری آذربایجان توجه بیشتری شود.
استاندار آذربایجان شرقی درخصوص راهاندازی واحد سیار تلویزیونی در صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی نیز گفت: طبق قولی که به مردم استان بویژه هواداران تیم تراکتور داده بودیم، با تأمین 50 درصد هزینه از منابع استان و 50 درصد مابقی از اعتبارات صداوسیما این واحد راهاندازی شد.
وی افزود: اگرچه تحریمها و گران شدن تجهیزات، مقداری روند کار را به تأخیر انداخت اما از این پس، بینندگان شبکه سهند، تصاویر پوششی سیار را با بهترین کیفیت دریافت خواهند کرد.
در این آئین که با حضور رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، ۱۴۱ پروژه فنی و عمرانی صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی با هزینه ۱۱۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
مهمترین این طرحها نخستین واحد سیار تلویزیونی فولاچدی ۱۰ دوربین تولید ملی است که فناوری طراحی و ساخت این واحد در اختیار ۴ کشور دنیا است.
این واحد سیار پیشرفته با همکاری و مشارکت سازمان صداوسیما، مرکز آذربایجان شرقی، استانداری آذربایجان شرقی و بخش خصوصی استان تولید شده است تا ایران را به پنجمین دارنده این فناوری تبدیل کند.
یکی از مزیتهای این سیستم نسبت به نمونه خارجی، برخورداری از بدنه یکپارچه است که در قالب ۱۱ متر در ۳ متر که از کامپوزیت ۹ لایه ساخته شده است.
آلبوم تصاویر مراسم افتتاح پروژه های صدا وسیمای استان