شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : سه شنبه 20 مهر 1400
کد 4745

مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری آذربایجان شرقی تأکید کرد:

استفاده از توان و تجربه ایثارگران نخبه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه

مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری آذربایجان شرقی گفت: استفاده از توان و تجربه ایثارگران نخبه و توانمند گامی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.
مهدی تقیون در دیدار با مدیرکل و مشاور امور ایثارگران اداره کل تأمین اجتماعی استان، با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت از عالی‌ترین ارزش‌های الهی است، افزود: امروز این فرهنگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی به بهترین شکل ارج نهاده می‌شود و باید بیش از پیش در جامعه ترویج و تبیین شود.

وی با تأکید بر انتقال مفاهیم ارزشمند ایثار که برگرفته از هشت سال دفاع مقدس است، گفت: استفاده از ایثارگران نخبه و توانمند در جایگاه‌های مختلف موجب ترویج و گسترش روحیه ایثار در جامعه می‌شود.

مسئول هماهنگی امور ایثارگران استانداری آذربایجان شرقی در این دیدار با اهدای لوح سپاس از تلاش‌های مدیرکل تأمین اجتماعی و مشاور امور ایثارگران این اداره کل در راستای تکریم ایثارگران و ارج نهادن به خانواده‌های معظم شهدا، تشکیل شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ارتقای جایگاه شغلی ایثارگران توانمند قدردانی کرد.
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 20 مهر 1400