شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : دوشنبه 8 مهر 1398
کد 49

معاون عمرانی استاندار آذربایجان ‌شرقی:

توسعه امکانات در مناطق محروم و حاشیه شهرها از اولویت‌های دولت است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان ‌شرقی با تاکید بر اجرای طرح‌های عمرانی در مناطق محروم و حاشیه شهرها، گفت: کمک به توسعه مناطق محروم و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، اولویت دولت و نظام اسلامی است.
جواد رحمتی در مراسم بهره‌برداری از  بوستان نیایش در منطقه عشرت‌آباد مراغه، اجرای طرح های عمرانی و خدماتی در مناطق حاشیه شهری ضرورتی انکارناپذیر در توسعه امکانات شهری است و با وجود مشکلات اقتصادی و مالی، طرح‌های عمرانی اجرا شده در مناطق محروم در سال‌های اخیر مناسب بوده است.

وی اضافه کرد: مشارکت مردمی در اجرای طرح های عمرانی در مناطق محروم و حاشیه شهری زمینه ساز تسهیل و تسریع در روند اجرای آنها خواهد بود و از این رو باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در راستای تسریع در اجرای طرح های عمرانی، تخصیص اعتبارات مورد نیاز در قالب کمیته های تخصصی استان بررسی و برنامه ریزی می شود.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی همچنین از تخصیص 380 ميليارد ريال اعتبار برای اجرای طرح‌های بازآفرينی شهری در استان خبر داد و گفت: با این اعتبار طرح‌ها‌ی بازآفرينی شهری در تبريز و 8 شهر دیگر استان در حال اجرا است.

وی اضافه كرد: توسه زيرساخت‌های شهری، بازگشايی معابر در بافت‌های قديمی و محله‌های حاشيه شهری ازجمله طرح‌های بازآفرينی شهری در استان است که به عنوان نمونه اجرای آن در محله عشرت‌آباد مراغه چهره اين محله را به شدت تغيير داده است.

فرماندار مراغه نیز در این مراسم با اشاره به نقش همراهی دستگاه های اجرایی در توسعه اجتماعی گفت: اجرای طرح های بزرگ عمرانی و خدماتی در ماه های اخیر در این شهرستان نشان دهنده عزم جدی دولت برای توسعه و رفع مشکلات مردمی است.

حمید شکری افزود: وضعیت مناسب طرح های بزرگ عمرانی از جمله آزادراه مراغه –هشترود با تخصیص ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار و بهسازی جاده فعلی مراغه – هشترود در این راستا بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای توسعه تصفیه خانه آب و فاضلاب و شبکه های انتقال آن به زودی با حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار، طرح های توسعه ای آنها آغاز خواهد شد که زمینه تامین نیازهای دهه های آینده این شهرستان را فراهم خواهد ساخت.

شهردار مراغه نیز با اشاره به اجرای طرح احداث بوستان نیایش در مسیل عشرت آباد گفت: محله عشرت آباد با ۶۰ هکتار مساحت و حدود ۴ هزار نفر جمعیت از مناطق محروم و حاشیه شهری مراغه است.

محمدرضا احمدی افزود: در راستای بهسازی این منطقه که در گذشته از وضعیت مناسب بهداشتی برخوردار نبوده و تهدیدی برای سلامت منطقه نبوده؛ اقدامات مناسبی در قالب اجرای طرح بوستان نیایش انجام شده است.

وی ادامه داد: برای این منظور و در راستای توزیع عادلانه امکانات شهری و سیاست های دولت تدبیر و امید در قالب بازآفرینی شهری، طرح بوستان نیایش در منطقه عشرت آباد به عنوان یکی از ۹ محله هدف شهری اجرا می شود.

احمدی با اشاره به اجرای طرح احداث بوستان نیایش در عشرت آباد اضافه کرد: در این طرح که ۱۴ هزار متر مربع مساحت دارد ۲ هزار متر مکعب دیوار سنگی، سه هزار و ۵۰۰ متر جدول گذاری، ۲ هزار متر مربع کف پوش، ۲۵ هزار متر مکعب لجن و خاک برداری، ۴۰ هزار متر مکعب خاکریزی، کاشت ۷۰ هزار اصله نهال و گیاه زینتی و نیز ۱۵ هزار متر مربع اسفالت ریزی انجام شده است.

وی افزود: برای اجرای این طرح که همراه با ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع تملک اراضی بوده، حدود سه میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 8 مهر 1398