شنبه 30 فروردين 1404
تاریخ : يکشنبه 22 آبان 1401
کد 8048

با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار؛

مسائل و مشکلات بخش صنعت و تولید شهرستان هریس بررسی شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در سفر به شهرستان هریس، ضمن بازدید از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بیلوردی، مسائل و مشکلات بخش صنعت و تولید این شهرستان را در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرد.
محمد کلامی در این جلسه با تأکید بر عزم مدیران استانی برای تحرک بخشی به اقتصاد مناطق پیرامونی کلانشهر تبریز و توسعه متوازن در نقاط مختلف استان، خواستار تعامل حداکثری مدیران ادارات و سرپرستان بانک های عامل برای بازگشایی مسیر تولید و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در نواحی مستعد و به ویژه شهرستان هریس شد.
 
وی با اشاره به ظرفیت های بی بدیل شهرک صنعتی بیلوردی از لحاظ موقعیت ممتاز قرارگیری در مجاورت بزرگراه تبریز.هریس.اهر به عنوان نزدیکترین و امن ترین بزرگراه در جوار کلانشهر تبریز، بر عزم جدی مقامات استانی جهت ارتقای جایگاه این شهرک به عنوان شهرک صنعتی برتر استان تاکید کرد.
 
کلامی، رفع مشکلات مالی و نقدینگی صنایع شهرستان را از اولویت های اصلی این ستاد تسهیل دانست و بر بررسی موارد مطرح شده توسط مدیران صنایع شهرستان تاکید کد.
 
وی همچنین بر علاج بخشی مشکلات سد اربطان و احداث سد هرزه ورز و تامین برق شهرک صنعتی بیلوردی تاکید و خواستار مساعدت مدیران کل و تسریع در رفع موانع آنها شد.
 
کلامی گفت: در شهرک بیلوردی، واحدهای غیرفعال خلع ید و با تامین برق مورد نیاز، این شهرک را تبدیل به کارگاه سازندگی در منطقه و شهرک صنعتی برتر می کنیم.
 
وی افزود: در بحث تامین برق و انرژی در شهرستان هریس تصمیم گیری شد که در سطح استانی و ملی برای رونق بیشتر شهرستان و استفاده از ظرفیت های گردشگری و معادن شهرستان که جزو پیشران های توسعه در منطقه است، بررسی و اقدام کلی صورت گیرد.
 
جلیل‌وند، فرماندار هریس هم در این نشست با ارائه گزارشی از وضعیت بخش تولید و توانمندی های معدنی، صنعتی و کشاورزی شهرستان، بر لزوم استمرار حمایت های دولت و مجلس از روند توسعه شهرستان هریس و تسهیل روند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای بهره‌مندی از معادن منطقه و ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی بویژه صنایع پایین دستی مس تاکید کرد.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 22 آبان 1401