مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی در بازدید از سوگواره هنرهای تجسمی 72 بغض بوم در تبریز، برگزاری این رویداد را اتفاقی ارزشمند برای جامعه هنری استان دانست و گفت: این سوگواره، فرصتی مغتنم برای خلق آثار جدید هنرمندان به شمار می رود.
بدر شکوهی در رابطه با آثار عرضه شده در این سوگواره، اظهار کرد: در دوازدهمین سوگواره هنرهای تجسمی 72 بغض بوم هنرمندان در چهار شاخه نقاشی، تصویرسازی، نقاشی خط و خوشنویسی به فعالیت می پردازند.
وی افزود: هنرمندان در این سوگواره با زبان فاخر، آثار عاشورایی خود را به تصویر در آورده و ابعاد مختلف نهضت حسینی را به مخاطبان انتقال میدهند.
شکوهی خاطرنشان کرد: امید است برگزاری این رویداد سالیان سال تداوم داشته و به یک رویداد ملی در سطح کشور تبدیل شود.
دوازدهمین سوگواره هنری های تجسمی 72 بغض بوم با حضور هنرمندان نقاشی، نقاشی خط، تصویرسازی و خوشنویسی از استان های اردبیل، زنجان و آذربایجان شرقی در مجموعه مهر و ماه حوزه هنری آذربایجان شرقی برگزار شد.