پروژه خط تولید بردهای الکترونیک و تلویزیون به همراه 8 پروژه در حوزه پارکهای علم و فناوری کشور، در ارتباط تصویری رئیس جمهور با کارخانه صنایع صبح پارلار در تبریز افتتاح شد.
در این مراسم که استاندار آذربایجان شرقی و جمعی از مسئولان استان نیز در آن حضور داشتند، حجتالاسلاموالمسلمین دکتر حسن روحانی دستور افتتاح این هشت پروژه را صادر کرد.
این 9 پروژه شامل افتتاح مراکز نوآوری و تولید محصولات نوآورانه در استانهای آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی و تهران بود که با اعتباری بالغ بر 460 میلیارد تومان و 440 هزار دلار اجرا شده و زمینه اشتغال 1398 نفر را فراهم کردهاند.
پروژه شاخص خط تولید بردهای الکترونیک و تلویزیون نیز که توسط شرکت صنایع صبح پارلار در زمینی به مساحت 5 هکتار و زیربنای 15 هزار مترمربع اجرا شده، بالغ بر 150 میلیارد تومان هزینه دربرداشته و با افتتاح آن، برای بیش از 580 نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
استاندار آذربایجان شرقی در حاشیه افتتاح این پروژه، با قدردانی از اقدامات نوآورانه شرکت صنایع صبح پارلار، گفت: این شرکت یکی از شرکتهای دانشبنیان استان است که از دل دانشگاه رشد کرده و با همت و تلاش شبانهروزی توانسته بخش قابل توجهی از نیاز کشور به بردهای الکترونیکی را تأمین کند.
دکتر محمدرضا پورمحمدی خاطرنشان کرد: توفیقی که این شرکت در این زمینه کسب کرده، به سایر شرکتهای دانش بنیان استان نوید میدهد که بستر توسعه فراهم بوده و در سایه تلاش میتوانند به موفقیتهای زیادی برسند.
وی با اشاره به استقرار شرکتهای فناور در شهرک صنعتی سهند آذران، گفت: در سایه فعالیت چنین واحدهایی، این شهرک به یک شهرک تخصصی و پیشرفته الکترونیک تبدیل میشود.
پورمحمدی، با بیان اینکه در سطح آذربایجان شرقی تعداد شرکتهای دانشبنیان روز به روز در حال افزایش است، ادامه داد: برای توسعه شرکتهای دانشبنیان زمینه مساعدت و همکاری هم از طرف وزارت علوم تحقیقات و فناوری و هم مدیریت استان فراهم است.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی هم که در ارتباط تصویری با رئیس جمهور سخن میگفت، در تشریح این پروژه اظهار داشت: شرکت صنایع صبح پارلار با تولید سالانه 300 هزار برد لوازم خانگی و 50 هزار برد تلویزیون، بیش از 70 درصد نیاز کشور را تأمین میکند.
عبدالرضا واعظی افزود: در این واحد همچنین 10 هزار دستگاه تلویزیون LED تولید میشود که این تعداد تا پایان سال به 50 هزار دستگاه خواهد رسید.
وی همچنین گفت: پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی هماکنون با داشتن 12 مرکز رشد و نوآوری، گستردهترین شبکه مراکز رشد و نوآوری را در بین استانهای کشور دارد و میزبان 325 شرکت فناور و دانشبنیان است.
به گفته واعظی، در حال حاضر 110 شرکت فناور و دانشبنیان استان بعد از طی مراحل رشد و تجاریسازی به مرحله تولید انبوه محصولات خود رسیدهاند که متأثر از فضای صنعتی استان عمدتاً در زمینههای مکانیک، الکترونیک و ساخت و تولید فعالیت میکنند.
گفتنی است صبح امروز با فرمان رئیس جمهور و از طریق ویدئوکنفرانس، بهرهبرداری از ۱۸۸ پروژه عمرانی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و رفاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز ۲۸۸ فضای آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سراسر کشور آغاز شد.
آلبوم تصاویر بهرهبرداری از خط تولید بردهای الکترونیک در تبریز