معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایحان شرقی بر لزوم توانمندسازی و آموزش مستمر روابط عمومی دستگاه هابرای انعکاس صحیح عملکردها و تلاش همه سازمان ها برای برگزاری انتخابات پرشور مجلس تاکید کرد.
علیار راستگو در پنجمین نشست شورای اطلاعرسانی آذربایجانشرقی که در خانه فرهنگ تبریز برگزار شد با اشاره به ابلاغ بند چ ماده ۳۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور گفت: بر اساس این قانون دستگاه های اجرایی باید یک درصد اعتبارات هزینه ای خود را در قالب قرارداد با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، صرف تولید برنامه های مرتبط با اهداف، وظایف و مأموریت های خود، جهت فرهنگ سازی و آگاهی بخشی و اطلاعرسانی نمایند.
وی با بیان اینکه شورای اطلاع رسانی مسئول تدوین خط و مشی های کلی این موضوع است، افزود: دستگاه ها و سازمان ها بر اساس این قانون می توانند این اعتبارات را برای عقد قرارداد با رسانه ملی و اطلاع رسانی عملکرد خود هزینه کنند.
رئیس شورای اطلاع رسانی آذربایجان شرقی نقش روابط عمومی دستگاه ها و سازمان های اجرایی را در تبیین اقدامات مجموعه های متبوعه بسیار مهم و ضروری عنوان و تصریح کرد: با توجه به این نقش اساسی توانمندسازی و آموزش مستمر روابط عمومی دستگاه های دولتی امری ضروری است و شورای اطلاع رسانی قصد دارد با برگزاری کارگاه ها و همایش های آموزشی، نسبت به همگرایی این واحدها در انعکاس عملکرد دستگاه ها اقدام کند.
رئیس ستاد انتخابات استان همچنین با اشاره به تلاش دشمن برای کمرنگ کردن حضور مردم در انتخابات گفت: نمونه بارز این توطئه ها اغتشاشات اخیر به بهانه اعتراض به موضوع بنزین بود و هدف آن نیز ناامیدی مردم و کاهش مشارکت در رویدادهای مهمی چون انتخابات مجلس است و بر همین اساس شورای اطلاع رسانی در کنار سایر دستگاه ها و سازمان ها باید تمام توان خود را برای برگزاری انتخاباتی پرشور بکار گیرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: با توجه به اجرای این قانون از ۲ سال قبل مقرر شد مرکز صدا و سیمای آذربایجان شرقی با تجمیع قراردادهای سال ۹۷ نسبت به ارائه نمونه قرارداد و تفاهم نامه های مربوطه و نیز ساز و کارهای پیشنهادی برای انعکاس عملکرد دستگاه های اجرایی از رسانه ملی و تولید محتوا از این برنامه ها برای استفاده در سایر رسانه ها و فضای مجازی اقدام کند تا پس از تصویب نهایی در شورای اطلاع رسانی اجرایی شوند.
محمد محمدپور افزود: در این جلسه طراحی برنامه جامع توانمندسازی روابط عمومی ها توسط کمیته تخصصی مربوطه در شورای اطلاع رسانی نیز به تصویب اعضا رسید تا پس از بررسی و تدوین نهایی، نسبت به آموزش مستمر نیروهای روابط عمومی در قالب برنامه هایی چون برگزاری کارگاه ها و همایش های آموزشی و آسیب شناسی اقدام شود.
دبیر شورای اطلاعرسانی استان در پایان گفت: تصویب اعضای حقیقی شورای اطلاع رسانی استان، تدوین ساز و کار اجرایی بند چ ماده ۳۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، تدوین بسته آموزشی توانمندسازی روابط عمومی دستگاههای اجرایی و تشکیل کارگروه تخصصی افزایش مشارکت عمومی در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی مهمترین مصوبات این نشست بود.